Vi serverer en varm hovedret hver dag. Omdrejningspunktet er økologi og lokale råvarer. Der indgår altid 60 % - 90 % økologiske varer i vores mad.
Søndag kan man købe mad i Kaffehuset fra kl. 10-17. Vi holder hviledag søndag aften.
Bestil gerne bord forud.
Lige uger
Mandag Lasagne med oksekød og ratatouille.
Tirsdag Torskeloin med ærter, grønne asparges, beurre blanc og dildkartofler.
Onsdag Koteletter i fad med peberfrugt og svampe, basmati ris.
Torsdag Krydrede linsedeller, salat med gulerod, peberfrugt og koriander, kogte kartofler.
Fredag Ovnbagt kylling med champignon, estragon, sennep og brune ris.
LørdagHoisinglaseret svinemørbrad med sojastegte grøntsager og ovnbagte kartofler
Ulige uger
Mandag Italienske frikadeller med tomatsauce, basilikum og spaghetti.
Tirsdag Laksefilet i ovn med safransauce, broccoli og små kogte kartofler.
Onsdag Mozarella og pestofyldt kyllingebryst svøbt i fjordskinke med lun pastasalat.
Torsdag Indisk Karry med søde kartofler, kokos og brune ris.
Fredag Fiskegryde med torsk, rejer og tomat, basilikumrouille og brødcroutoner.
Lørdag Ovnstegt lammekølle m. myntetzatziki, bønne og tomatsalat og små kartofler.
Som alternativ til dagens ret tilbyder vi hver dag Chili Con Carne eller Fiskefrikadeller med kogte kartofler, rørt remoulade og syltet rødløg.