Dagens varme ret

fra kl. 18.00 til 20.00 i spisesalen eller på terrassen


Vi serverer en varm hovedret hver dag. Omdrejningspunktet er økologi og lokale råvarer. Der indgår altid 60 % - 90 % økologiske varer i vores mad.

Søndag kan man købe mad  i Kaffehuset fra kl. 10-17. Vi holder hviledag søndag aften.

Bestil gerne bord forud.

 

 Lige uger

 Mandag Lasagne med oksekød og ratatouille.

Tirsdag Torskeloin med ærter, grønne asparges, beurre blanc og dildkartofler.

Onsdag Koteletter i fad med peberfrugt og svampe, basmati ris.

Torsdag Krydrede linsedeller,  salat med gulerod, peberfrugt og koriander, kogte kartofler.

Fredag Ovnbagt kylling med champignon, estragon, sennep og brune ris.  

LørdagHoisinglaseret svinemørbrad med sojastegte grøntsager og ovnbagte kartofler

 

Ulige uger

Mandag Italienske frikadeller med tomatsauce, basilikum og spaghetti.

Tirsdag Laksefilet i ovn med safransauce, broccoli og små kogte kartofler.

Onsdag Mozarella og pestofyldt kyllingebryst svøbt i fjordskinke med lun pastasalat.

Torsdag Indisk Karry med søde kartofler, kokos og brune ris.

Fredag Fiskegryde med torsk, rejer og tomat, basilikumrouille og brødcroutoner.

Lørdag Ovnstegt lammekølle m. myntetzatziki, bønne og tomatsalat og små kartofler.


Hovedret–Grønne salater-Smør og brød–Kaffe og lidt sødt, Kr. 239,-.

 

Som alternativ til dagens ret tilbyder vi hver dag Chili Con Carne eller Fiskefrikadeller med kogte kartofler, rørt remoulade og syltet rødløg.  

 

 



Velbekomme!


I disse tider serverer vi ikke aftensmad