Aftenens varme ret

fra kl. 18.00 til 20.00 i spisesalen.

Spisesalen er åben fredag og lørdag for hotelgæster



Vi serverer en varm hovedret.

Omdrejningspunktet er økologi og lokale råvarer.

Der indgår altid 60 % - 90 % økologiske varer i vores mad.

Bestil gerne bord forud.

 

September

3. Kyllingebrystfrikasse med nye kartofler.

4. Laksefilet med persille kogte kartofler og safransauce.


10. Krebinetter med stuvet sommergrønt og kogte dildkartofler.

11. Alt optaget


17. Ærte-linsebøf med varm cajun spiced bulgur og baba ganousch

18.Helstegt kalvefilet med timiankartofler og rødvinsauce


24. Alt optaget

25. Alt optaget


Hovedret med grove grøntsager-Grønsalat-Smør og brød-Kaffe og lidt sødt, Kr. 239,-.

 

Som alternativ til dagens ret tilbyder vi Chili Con Carne eller Fiskefrikadeller med kogte kartofler, rørt remoulade og syltet rødløg. Vi forbeholder os retten til at ændre i  menuen i forhold til råvaretilgang.  


Velbekomme!