Dagens varme ret i

Maj  måned

fra kl. 18.00 til 20.00 i spisesalen eller på terrassen


Vi serverer en varm hovedret hver fredag og lørdag. Omdrejningspunktet er økologi og lokale råvarer. Der indgår altid 60 % - 90 % økologiske varer i vores mad.

Søndag kan man købe mad  i Kaffehuset fra kl. 10-16. 

Bestil gerne bord forud.

 

 Lørdag 8. maj  Mørksej med persille-panko topping, dildkartofler og estragonsauce.


Torsdag 13. maj Helstegt tyndstegsfilet med hvidløg og timian, bagte kartofler og rødvinsauce.

 Fredag 14. maj Krebinetter med stuvet sommergrønt og kogte persillekartofler.  

Lørdag 15. maj Helstegt tyndstegsfilet med hvidløg og timian, bagte kartofler og rødvinsauce.


Fredag 21. maj Ovnbagt laksefilet med persillekogte kartofler og safranssauce.

Lørdag 22. maj Ovnstegt kulmule med dildkartofler og dild-citronsauce.

Søndag 23. maj Lammeculotte med rosmarinkartofler, ratatouille og mynte-lammesauce.


Fredag 28. maj Oksedeller med abrikos, salvie og løg, grønne linser og mynte-hvidløgsyoughurt .

Lørdag 29. maj Pankostegt kyllingebryst med paprika stegte kartofler og barbecuesauce.


Hovedret med sommergrønt-Grønsalat-Smør og brød-Kaffe og lidt sødt, Kr. 239,-.

 

Som alternativ til dagens ret tilbyder vi Chili Con Carne med jalapenos, creme fraiche og nachos, eller Fiskefrikadeller med kogte kartofler, rørt remoulade og syltet rødløg.

Vi forbeholder os retten til at ændre i  menuen i forhold til råvaretilgang.

 

 

Velbekomme!