Vi serverer en varm hovedret hver fredag og lørdag. Omdrejningspunktet er økologi og lokale råvarer. Der indgår altid 60 % - 90 % økologiske varer i vores mad.
Søndag kan man købe mad i Kaffehuset fra kl. 10-16.
Bestil gerne bord forud.
Fredag 4. juni Krebinetter med stuvet sommergrønt og kogte persillekartofler.
Lørdag 5. juni Helstegt kalvefilet med timiankartofler og rødvinssauce.
Fredag 11. juni Oksedeller med abrikos, salvie og løg, grønne linser og mynte-hvidløgsyoughurt .
Lørdag 12. juni Mørksej med persille-panko topping, dildkartofler og estragonsauce.
Fra 18. juni serverer vi aftensmad hver aften.
Lige uger
Fredag Krebinetter med stuvet sommergrønt og kogte persillekartofler.
Lørdag Helstegt tyndstegsfilet med hvidløg og timian, bagte kartofler og bearnaisesauce.
Ulige uger
Mandag Kyllingebrystfrikasse' med nye kartofler.
Tirsdag Ovnbagt laksefilet med persillekogte kartofler og safranssauce.
Onsdag Lammeculotte med rosmarinkartofler, ratatouille og mynte-lammesauce.
Torsdag Grøntsagsfyldte peberfrugter med pasta og peberfrugtsauce.
Fredag Oksedeller med abrikos, salvie og løg, grønne linser og mynte-hvidløgsyoughurt .
Lørdag Mørksej med persille-panko topping, dildkartofler og estragonsauce.
Som alternativ til dagens ret tilbyder vi Chili Con Carne med jalapenos, creme fraiche og nachos, eller Fiskefrikadeller med kogte kartofler, rørt remoulade og syltet rødløg.
Der er altid mulighed for at skifte kød ud med linsedeller.
Vi forbeholder os retten til at ændre i menuen i forhold til råvaretilgang.